Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

De showroom - Ruim 350m2 woonideeën aan de Escamplaan Den Haag

Onze winkel is gevestigd aan de Escamplaan 120 te Den Haag. Dit is de plek waar u geïnspireerd wordt en waar kunt rekenen op creativiteit, professioneel advies en gedegen begeleiding.

Wij hebben een grote collectie interieurstoffen en tapijt op voorraad. Van alle gangbare merken zijn stalen van de nieuwste collecties aanwezig. Voor vloeren en binnenzonwering zijn er voldoende demo's beschikbaar.

HBC Wooncomfort beschikt over een professioneel en betrouwbaar team woningstoffeerders die overlast tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden zoveel mogelijk weten te beperken.

HBC Wooncomfort heeft regelmatig aanbiedingen en thema-acties. Kom hiervoor langs in onze woonwinkel aan de Escamplaan 120 in Den Haag.

Om aanpassingen in uw interieur perfect uit te voeren komen wij desgewenst naar u toe. Als het u overdag niet schikt, plannen wij een afspraak in de avonduren.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, tel.: 070 – 364 20 03, of stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.