Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Tapijt en Vloeren

Comfortabele vloerbedekking geeft sfeer en warmte aan ieder interieur. Het geeft rust en intimiteit. Voor woonkamer, slaapkamer, kantoor en trappenhuis. Door de hoge kwaliteit van de moderne garens en de vuilwerende bescherming is tapijt nu ook zeer onderhoudsvriendelijk. Tapijt geeft onbegrensde mogelijkheden en is leverbaar in talloze kwaliteiten en designs. Tapijt heeft naast het comfortabele gevoel nog één groot voordeel: het zorgt ook daadwerkelijk voor een goede warmte-isolering. Tot maar liefst 10% besparing is mogelijk.

Tevens kunt u uw keuze bepalen uit een groot assortiment vloeren, waaronder parket, laminaat, marmoleum, vinyl en PVC. Volop gebruiksgemak met een natuurlijk karakter.

Zo is PVC is het nieuwe laminaat! PVC vloeren zijn helemaal in en dat is logisch. Ze zijn eenvoudig te reinigen en leverbaar in bijvoorbeeld een tegellook of met een houtmotief. Onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en zeer slijt- en vormvast.

HBC Wooncomfort voert onder meer de volgende merken:

TAPIJT

  • Parade, Desso, Bonaparte, Ambiant, JAB, Vorwerk, Van Besouw, Tretford, Interface, Interfloor, Lano, Yunieq, Brinker Carpets.

VLOEREN

  • Quickstep, Coral, Marmoleum, Forbo, Novilon, Balterio, Moduleo PVC vloeren, Mflor.

 

U wilt inspiratie en ideeën opdoen of informatie over de lopende acties?
Bezoek dan onze showroom aan de Escamplaan 120 in Den Haag.

Of bel ons, tel.: 070 – 364 20 03, dan maken wij een afspraak bij u thuis (ook 's avonds).